Proef of intakeles van rijschool Randstad

Om te zorgen dat u niet teveel rijlessen betaalt, beginnen wij altijd met een twee uur durende proefles/intakeles.

Met een proefles heeft u nog nooit gereden,  U heeft dan weinig tot geen ervaring. U maakt dan kennis met uw rij-instructeur. hij zal dan met u bespreken hoeveel rijlessen u nodig hebt om in één keer voor uw rijbewijs te kunnen slagen. Als u op zijn advies ingaat dan vergoed de rijschool jouw herexamen (examengarantie). U hebt hiervoor nog geen theoriecertificaat nodig.

Met een intakeles heeft u al eerder gereden of examen gedaan, u heeft aardig wat ervaring, en mist nog wat verbeteringen om het gewenste rijniveau te bepalen. Na de proefles/intakeles nemen wij contact met u op om samen de uitslag van de proefles/intakeles en het lessenpakket te bespreken, wat het beste bij u past. U kunt dan samen met de instructeur bepalen of een spoedopleiding van 10 dagen of een lessenpakket waarbij de rijlessen over een aantal weken kunt gespreid worden.

De rijopleiding wordt gegeven volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat u met zo weinig mogelijk rijlessen snel alle vaardigheden leert die op het rijexamen van u wordt verwacht. Indien u buiten het examengebied woont, vertrekt en eindigt u vanaf een centraal punt. Zo voorkom je dat 25% van de lestijd verloren raakt, waarmee u honderden euro's bespaart. Onze rijlessen bestaan altijd uit blokuren (2uur), omdat uit onze ervaring gebleken is dat 1 uur rijles niet voldoende is om een lesblok af te sluiten met voldoende resultaat